Регистрация

Попълнете нашата лесна регистрационна форма и създайте профил за работа. Тази първа стъпка ви свързва с нашия екип от професионални трудови посредници. Те ще Ви съдействат да намерите най-добрите възможности за работа, съобразени с Вашите умения и опит.

Не пропускайте шанса си!

Интервю

След регистрацията, ще можете да насрочите интервю с наш трудов посредник. Той ще Ви консултира относно Вашето професионално ориентиране и ще отговори на всичките Ви въпроси. Нашите експерти ще разберат Вашите нужди и предпочитания.

Профил +

След успешното интервю, ние ще Ви помогнем да съберете всички необходими документи. Нашите специалисти ще изготвят професионален профил, който да представя Вашите умения и опит по най-добрия начин.

С Профил Плюс ще бъдете готови да впечатлите всеки работодател!

Оферти

Вашият Профил Плюс е готов!

Време е за нашите оферти.

Ще получите три оферти за работа, които отговарят на Вашите умения и предпочитания. Всяка от тях съдържа подробна информация за естеството на работата, заплащането и опциите за настаняване. Вие избирате най-добрата за Вас.

Посредничество

Ние представяме кандидатурата Ви пред работодателя и показваме бляскавата Ви страна. Посредничим за сключването на предварителен договор между Вас.

Готово

Това обаче съвсем не е всичко от нас. IRM-Partner ще остане Вашия надежден партньор. Продължаваме да сме на разположение за всичко и да следим кариерното Ви развитие, за да можем да подобряваме нашите услуги.

GET STARTET

Готови ли сте за ново начало?